• Reisgids over Star Beach in Kreta
  • De leukste reistips
Feest in Chersonissos

Uitgaan in Chersonissos

Hoe ziet het uitgaansleven van Chersonissos eruit?

In Chersonissos heb je aan uitgaansgelegenheden geen gebrek. De hoofdstraat heet niet voor niets de Barstreet. Er zijn barretjes, pubs, restaurantjes, clubs, disco’s. Je kan het zo gek niet verzinnen.

Lekker eten!

Er zijn tal van restaurantjes waar je rond de 15 euro een heerlijk hoofdgerecht kan eten. Er is vaak Nederlands sprekende bediening. Er zijn gezellige restaurantjes waarbij je heerlijk aan het water kan zitten met uitzicht op zee. Er is niet alleen Griekse keuken, maar alle internationale keukens zijn goed vertegenwoordigt.

Ook in het oude gedeelte van Chersonissos kan je gezellig eten. Daar is meer de originele Griekse sfeer te vinden. Smalle straatjes, veranda’s bekleed met wijnranken, pleintjes, Griekse muziek en een glaasje ouzo. In Barstreet kan je ook heel lekker ontbijten als je rond 13.00 je bed uitkomt na een nachtje feesten. Het aanbod aan restaurants die een lekker ontbijt voorschotelen is groot.

Nachtleven

Het uitgaansleven in Chersonissos is super. Het echte nachtleven begint pas vanaf 1 uur ’s nachts. Voor die tijd is het leuk om naar een kroegje te gaan of op een terrasje een cocktailtje te drinken. Er is veel variatie in het uitgangsleven. Grote internationale discotheken, clubs, feesten op z’n Hollands met Nederlandse muziek, DJ’s en natuurlijk de feesten van Starbeach. Er is keus genoeg.

Barstreet

In Barstreet zijn alle kroegen, bars, clubs en discotheken naast elkaar gelegen. Bij de deur staat vaak iemand die je probeert naar binnen te praten. Je krijgt dan korting op de toegangsprijs of een gratis drankje of shotje. De leeftijdsgrens voor het drinken van alcohol ligt in Griekenland bij 18 jaar. Al hoewel er weinig tot niet wordt gecontroleerd.

De feesten van Starbeach

De feesten van Starbeach zijn op het terrein van Starbeach. Hiervoor is het handig om deze ruim op tijd tickets te kopen, aangezien deze erg populair zijn! Reis je met GOGO of GoFun naar Chersonissos? Dan zijn tickets vaak verkrijgbaar bij de reisleiding.

VakantieStarBeach.nl - © 2024