Starbeach

Star Beach KretaHet park Starbeach is heel geschikt voor een zonvakantie. Er zijn mooie zandstranden al zijn ze soms wat smal. De ligbedden moet je huren voor € 3 euro per dag. Maar ze liggen wel perfect. Het zeewater is schoon en het uitzicht is prachtig. Een schitterende kustlijn en azuurblauw water.

Op je zonvakantie in Starbeach kan je tal van watersportactiviteiten doen zoals surfen, een waterski huren of op een banaan achter een speedboot voortgetrokken worden. In het hele park wordt de nieuwste muziek gedraaid en zijn er plekken waar je lekker kan chillen.

Kreta Star Beach Park’s Ochtends vroeg is er het rustigst. Dan liggen alle jongeren die zijn uitgegaan nog allemaal te slapen. Je hebt dan ruimte genoeg om alle glijbanen uit te proberen en lekker in de zwembaden te zwemmen. Ook kan je alle ligbedden proberen zodat je, als iedereen wakker wordt, de perfecte plek hebt gevonden. Pas op dat je niet verbrand.

Lets party! We gaan naar Starbeach

Griekenland SchuimpartyStarbeach is de coolste plek om heen te gaan met je vrienden. Er zijn tal van jongerenreizen die hier heen gaan. Jongerenreizen die staan voor zon, zee, lol en uitgaan. Starbeach zorgt voor genoeg activiteiten om lekker te chillen. Jongeren reizen uit de hele wereld naar Starbeach. Maar de meesten jongeren komen toch uit Nederland. Super gezellig. Lekker uitgaan en gewoon in je eigen taal praten.

Jongerenreizen zijn ideaal. Elke zomervakantie gaan er vele vliegtuigen met jongeren naar Kreta en Chersonissos. Chersonissos is immers de plek waar je heen moet als je jong en hip bent. Het is dé plek met de beste feesten en DJ’s, discotheken, clubs en bars. Elke avond zijn er feesten en kan je gezellig met je vrienden op stap. Jongeren reizen zorgen voor het vervoer heen en terug en een slaaplocatie. Zelf zorg je voor de invulling.